Tulip Inn Heerlen-Centrum

Tulip Inn Heerlen-Centrum

​Wilhelmina 17

Terug naar Horeca & Winkelen

Kom naar het Tulip Inn Heerlen City Centre voor een geweldig verblijf in het zuiden van Nederland!

Ons 3-sterren hotel, dat dateert uit de jaren twintig, is gevestigd in een art deco gebouw in het centrum van Heerlen, een stad in het zuiden van Nederland, in de Rijn-Maas Euroregio. We bevinden ons dicht bij van Maastricht, Aken in Duitsland en Luik in België, dus goed gelegen voor zakenreizigers. Heerlen is ook deel van de groeiende agglomeratie Parkstad Limburg, met uitstekende trein- en busverbindingen, goed bereikbaar via snelwegen en met twee luchthavens op zeer korte afstand, Maastricht-Aken of Eindhoven.

Dit is een stad van architectonische contrasten tussen oud en nieuw en het biedt ook goede winkelmogelijkheden. De stad werd gesticht in de Romeinse tijd en u kunt de resten van Romeinse thermen zien in het Thermenmuseum. Heerlen werd rijk door de steenkoolmijnen, tussen 1890 tot 1960. In het midden van deze welvarende periode, in 1935, werd het bekendste architectonische monument gebouwd, het Glaspaleis. Oorspronkelijk een warenhuis, is het nu het culturele centrum van de stad en een nationaal monument.

Rond de stad ligt het glooiende heuvellandschap van Limburg, geschikt om te fietsen en met interessante plaatsen om te bezoeken. Onder de vele fascinerende bezienswaardigheden in de buurt, bevinden zich Kasteel Hoensbroek, compleet met balzaal en kerker, op slechts 13 minuten afstand met de auto en SnowWorld Landgraaf, 's werelds grootste overdekte skipiste, openlucht klimpark en Alpine Coaster, slechts 8 minuten met de auto. U kunt ook een bezoek brengen aan de wereldtuinen van Mondo Verde en genieten van bijzondere dieren, prachtige tuinen en geweldige attracties, of u bezoekt Gaiapark Zoo, dat een adembenemende wereld van dieren en natuur biedt. Dagtrips naar Aken, Maastricht, Valkenburg, Hasselt en Luik om te winkelen en bezienswaardigheden te bezoeken, kunnen ook worden georganiseerd via onze receptie.

We bieden 56 betaalbare, rookvrije kamers, die in 2010 volledig gerenoveerd zijn. Alle kamers hebben gratis wifi en de mogelijkheid om koffie en thee te maken. Er zijn vergaderzalen, een Iers-Nederlands restaurant, Mammy Two Shoes, en onze eigen Ierse pub, Erin's Isle Pub, dat Ierse bieren en whisky´s serveert.

En om uit te gaan, we zijn midden in het uitgaanscentrum van Heerlen gelegen.

Loading map...