Sushi Matcha

Sushi Matcha

Oranje Nassaustraat 15

Terug naar Horeca & Winkelen

Sushi Matcha is een nieuw horecaconcept, op de Oranje Nassaustraat in Heerlen.

U kunt nu ook op uw gemak thuis genieten van onze Aziatische lekkernijen. Afhalen in het restaurant of bestellen vanuit uw luie stoel en thuis bezorgd krijgen is allemaal mogelijk bij ons. U ontvangt daarbij altijd 5% korting als u bij ons online besteld via onze website. Vanaf €15 wordt er geen bezorgkosten berekend. Daarnaast heeft ons knusse restaurant, aangekleed in prachtige botanische en een tikkeltje exotische sferen, plaats voor zo’n 22 gasten. Met een klein en enthousiast team doen we alles om het u naar de zin te maken...

More than just sushi - Naast vers bereide sushi vindt u bij ons heerlijke gezonde salades, Aziatische streetfood en fingerfood, met duidelijke invloeden uit Japan, China, Thailand, Korea en Taiwan. Traditionele voor- en hoofdgerechten worden bij Sushi Matcha vervangen door een gevarieerde kaart met kleine, verrassende Aziatische gerechten. Al deze gerechten zijn het formaat van een tussengerecht. 3 a 4 gerechten staan gelijk aan een maaltijd. U kunt ook kiezen voor onze traditionele Bento boxen of To share menu’s om het met uw gezelschap te delen, deze zijn zorgvuldig samengesteld door onze chef-koks.

In ons restaurant hanteren wij geen vast bedrag, maar u bestelt gewoon wat u lekker vindt en rekent af wat u heeft besteld. Gezellig natafelen zolang u maar wilt, zonder enige tijdsdruk. We hanteren vriendelijke prijzen, zodat het toegankelijk is voor iedereen. En om voedselverspilling te voorkomen, mag u wat u niet op krijgt zonder extra kosten mee naar huis nemen. Wist u dat in Azië en Amerika een doggybag heel gebruikelijk is?

We vinden het erg belangrijk dat iedere gast zich prettig voelt en geniet van ons eten. Een gezellige avond beleeft met vrienden of familie, waarbij alles verzorgd wordt tot in de puntjes. Een stukje persoonlijke aandacht en gastvrijheid mag dan ook absoluut niet ontbreken. Sushi Matcha hecht grote waarde aan de voorbereiding van het eten en koken in een schone omgeving, daarom hanteren wij een strenge hygiënische werkwijze. Om onze kwaliteit te waarborgen wordt dagverse vis gebruikt en de gerechten worden bij bestelling pas klaar gemaakt.

Heeft u speciale voorkeuren, volgt u een bepaald dieet of heeft u een allergie? Schroom niet om dit aan te geven, wij helpen u graag.

Loading map...