Mobile Live

Mobile Live

Winkels & Horeca

Mobile Live levert o.a. de volgende diensten:

Bedrijfsvideo
Met een video over jouw bedrijf maak je indruk en zet je je potentiële opdrachtgevers aan tot actie. Je kiest voor bewegende beelden in plaats van een brochure want je wilt dat je doelgroep jouw communicatieboodschap goed onthoudt. Je wilt meer omzet creëren.

Website clips & videomarketing
Bewegend beeld op uw website. U kunt niet meer zonder: webclips genereren meer traffic op uw site en houden de bezoeker langer vast. Daarbij heeft u dubbel voordeel, want u kunt in uw filmpje ook heel veel informatie kwijt.

Event video’s
Uw evenement, feest of congres verrassend openen? Mobile Live maakt met plezier een powerclip als dynamische kick-off voor uw event. Met zo’n opening zit uw publiek op het puntje van de stoel! Of de gasten uitnodigen met een leuke film is een mooie start van uw feest.

Bedrijfscommunicatie
Communiceren naar uw klanten of medewerkers, via social media of andere netwerken. Film als communicatie ‘tool’ is nu een belangrijk middel om te informeren, amuseren of te overtuigen. Het zijn onmisbare instrumenten binnen de marketingmix van een organisatie geworden.