Gelegen in een van de meest karakteristieke panden in de Gasthuisstraat werd een aantal jaren geleden Eetcafé ‘t Duuvelke geopend door vader Hub en zoon Hupie Remmel. Als je binnenkomt bij dit duivelse gezellige café loop je direct tegen de bar aan. Hier bestel je iets van het met zorg geselecteerde drankassortiment. Hupie schenkt graag een glas van het speciaalbier Gouverneur, gebrouwen in de Lindeboom brouwerij in Neer. Ook bijzonder is het Vlaamse bier Lazarus, dat is nagerijpt op rum- of whiskyvaten. Voor wijnliefhebbers is er de pianobar, de oude restaurantpiano die is omgebouwd tot een wijnbar. Maar ook de razend populaire cocktails zijn nog lang niet “uitgeshaked”.
Tot zover de drank, want in deze gastropub kun je ook eten. Geen opgewarmde groothandelhap, maar een kleine, eenvoudige kaart met oog op de streek. Klassiekers als burgers, spareribs en saté staan op het menu met vlees van lokale kwaliteit. Daarnaast krijg je natuurlijk alles wat lekker is bij een borrel of een goed glas wijn, zoals handgemaakte bitterballen (ook in zuurvleesvariant), een kaasplank of frietjes met dip.
Eetcafé 't Duuvelke heeft de sfeer en ambiance van een dorpscafé waar uitersten in leeftijd gemoedelijk met elkaar samengaan. Iedereen is welkom, zolang je niet té duivels bent.