Smaak & Vermaak gaat alleen verder

Smaak & Vermaak gaat alleen verder

In slechts twee jaar heeft Ha-Zus Smaak & Vermaak al een behoorlijke naam opgebouwd in Heerlen en omstreken. Het gaat zelfs zo goed dat besloten is om het restaurant los te koppelen van het café. Dit nieuwe concept wordt op zaterdag 18 juni op spectaculaire wijze gestart; op deze dag gaat een select gezelschap genieten van een diner op grote hoogte. Dinner in the sky.

Aan de mensen die hoogtevrees hebben, of die om een andere reden dit hoogstaande diner aan zich voorbij laten gaan, wordt het restaurant vervolgens op 24 en 25 juni officieel voorgesteld. Wat houdt dit nieuwe concept precies in? Kevin Vijgen (bedrijfsleider) “Smaak en Vermaak is de plek waar je komt voor eerlijk eten, een lekker glas wijn en een ontspannen sfeer. Door Ha-zus te verplaatsen naar de oude locatie, krijgen we de mogelijkheid om het interieur van het restaurant aan te passen. Daarnaast gaan we op vrijdag- en zaterdagavond - na dinertijd - ook een avondkaart met heerlijke hapjes voeren. Hiermee willen we onze gasten de totaalbeleving aanbieden die past bij onze kernwaarden: gezellig, ontspannen en onderscheidend met een goede prijs-kwaliteit verhouding.”

Onderscheidend

Dat het restaurant al een tijdje hard aan de weg timmert blijkt uit de verschillende onderscheidingen die ze inmiddels al ontvangen hebben. Begin dit jaar werd Smaak & Vermaak door LINDA Magazine uitgeroepen tot een van de ‘daverende hotspots’ van Limburg. Ook op de reviewsite couverts.nl scoort Smaak & Vermaak met een gemiddelde 9.0 het hoogst van alle restaurants in Heerlen. Alle reden dus om binnenkort te komen proeven van het nieuwe concept van dit onderscheidende Heerlense restaurant.

Dinner in the sky

René Wijnen (Wijnen Leers) en familie Vijgen (Restaurant Smaak & Vermaak) hebben het initiatief genomen om op zaterdag 18 juni het concept “Dinner in the sky” te laten landen in Heerlen. Op deze dag wordt een grote hijskraan geplaatst op het Pancratiusplein waaraan een plateau met ruimte voor 22 stoelen gehangen wordt. Gasten die zich inschrijven voor dit bijzondere diner ontvangen eerst een aantal gangen in het restaurant, vervolgens wordt het hoofdgerecht geserveerd op 45 meter hoogte.

Café Ha-zus

Zoals al kort aangegeven zal café Ha-zus in zijn oude glorie hersteld worden op de eerste verdieping van het pand aan het Pancratiusplein. De unieke en herkenbare ambiance van deze volkskroeg trekt al jaren een vaste groep bezoekers en kijkt er naar uit om weer alleen verder te gaan op haar vertrouwde locatie.