Decemberkalender: maak de hele maand december kans op Heerlense cadeaus

Decemberkalender: maak de hele maand december kans op Heerlense cadeaus

Pepernoten liggen in september al in de schappen, de kerstversiering hangt vaak al op in oktober en nu strooit Heerlen Mijn Stad ook nog eens vroegtijdig met kerstcadeaus. Nóg voordat Sinterklaas zijn dakentocht heeft afgelegd. Nou, daar kan eigenlijk niemand op tegen zijn, want al onze volgers maken de hele maand december kans op mooie cadeaus van de leukste winkels en horeca van Heerlen-Centrum.

Ja, je begrijpt het goed: de #haalhetlokaal-adventskalender komt weer terug. Wel onder een andere naam – deze lawine aan cadeaus gaat nu verder als “Decemberkalender” – maar los daarvan verandert er niets. Van 1 tot en met 31 december vind je op onze Facebook- en Instagrampagina elke dag een artikel om de cadeaustapel onder je kerstboom mee uit te breiden of om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. Uiteraard ook dit jaar uitsluitend cadeaus van lokale ondernemers.

Nog makkelijker (én korter 😉) uitgelegd:

  • Elke ochtend om klokslag 08.00 uur verschijnt er een nieuw cadeau op de Facebook- en Instagrampagina van Heerlen Mijn Stad;
  • Meespelen is mega-eenvoudig, je hoeft enkel met een leuk bericht te reageren;
  • Je mag elke dag meespelen, geen limiet;
  • Elke maandagavond worden de winnaars van de vorige week bekend gemaakt middels een openbaar Facebook- en Instagrambericht en via privébericht.

Heerlen, het cadeau dat maar blijft geven!