Tableau

Wij zijn Puck en Zindzi, geboren en getogen in Heerlen. Wij vinden heel veel dingen leuk: kunst, eten en drinken, inrichting en kletsen met mensen. Zo is Tableau ontstaan. We willen Heerlen graag opfleuren door een plek te bieden waar je geïnspireerd raakt en kan ontspannen. Mocht je het willen, kun je hier ook koopziek worden van al het leuks.

Wij misten iéts in os leef sjtad Heële (en wij zijn waarschijnlijk niet de enige). Wij hebben Tableau naar eigen inzicht ingericht om dit gemis op te vullen, voor ons: de Heerlenaren. Tableau bestaat uit twee gedeelten.

Het kunsthoekje: illustraties, tweedehands meubels en decoratie

In de winkel verkopen wij tweedehands vondsten, decoratieve items, sieraden en kunst. Alles is geïnspireerd op onze liefde voor interieur en dit allemaal voor een eerlijke prijs. Ons aanbod bestaat niet alleen uit onze eigen ingelijste illustraties maar ook uit werk van andere creatievelingen.

De lunchroom: koffie, taart en boterhammen

In de lunchroom kun je terecht voor een lekker kopje koffie, een boterham of een stukje taart. Tableau is een plek om ontspannen te werken of om juist lekker te auwhoeren en een spelletje te doen. Bijna alles wat je hier ziet is te koop: het servies waar je van eet, de stoel waar je op zit en al het andere spul waar je gebruik van maakt. (Is je oog gevallen op een van de items, roep ons even!)

Bezoek onze website