Sushi Vandaag

Sushi Vandaag is een Aziatische All-you-can-eat restaurant in Heerlen.

Sushi Vandaag staat voor lekker eten met familie en vrienden, midden in het bruisende centrum van Heerlen. Door de centrale ligging is ons restaurant ook een uitstekende plek voor uw bedrijfsdiner, vergadering, reünie of familiefeest.

Op de kaart staan meer dan 115 gerechten, die onze chef-koks altijd vers voor u bereiden. Kies uit de uitgebreide sushikaart of bestel een smakelijke specialiteit van de teppanyaki grill, de bbq of uit de wok.
Vegetariër of vleesloze dag? Ook dan kunt u bij ons uw hart ophalen!

Onze ervaren chef-koks zijn gespecialiseerd in de Aziatische keuken,
in het bijzonder de Japanse haute cuisine. Deze staat bekend om haar topgerechten en het gebruik van alleen dagverse producten.
U krijgt dus alleen het beste op uw bord.

Lekker tafelen vraagt natuurlijk ook om gezelligheid en comfort.
Wij zorgen voor een smaak- en sfeervolle inrichting, oprechte aandacht en een warme glimlach. U doet de rest: u komt en brengt leven in de brouwerij.
Zo is Sushi Vandaag de ideale setting voor een stijlvolle, sfeervolle en smakelijke avond uit.

En zo is Heerlen een trendy en luxe restaurant rijker. Met een royale menukaart en sympathieke prijzen. Ook uw kinderen zullen het hier heerlijk vinden, in alle opzichten!

Update CORONA Virus:
In verband met de landelijke maatregelingen om het Corona virus te bestrijden hebben een aantal ondernemers mogelijk aangepaste openingstijden/dagen. Kijk voor de specifieke openingstijden op de website van de ondernemer

Afhalen:
Je kan telefonisch je bestelling doorgeven en ophalen kan tussen 15.30 en 21.00 uur tot en met 1 juni, na 1 juni vrije tijden om op te halen!Bij een bestelling vanaf €40,- ontvang je gratis een ebi Tempura Roll van 8 stuks

Bezoek onze website

LABELS

Afhalen Open