Kromme Toeter

Bij de Kromme Toeter proberen wij iedereen zich thuis te laten voelen. Mannen en vrouwen, jongens en meisjes, kinderen en grootouders, kortom van 0 tot 100 jaar verwelkomen wij van harte!

De Kromme Toeter is met haar diversiteit een uniek café. Zelden zult u een café vinden met een dergelijk groot aanbod en breed publiek; van een traditioneel ontbijtje, een uitgebreide lunch of een sfeervol diner tot een uitgaansgelegenheid dat vermaakt tot in de late uurtjes. ’s Avonds in de weekeinden wordt de Kromme Toeter namelijk omgebouwd tot een ware uitgaansgelegenheid. Opgezweept door de muziek van onze huis DJ’s wordt er volop gedanst en gesjanst.

Dit complete aanbod is gelegen op het mooie Pancratiusplein in het centrum van Heerlen. Kortom, elke dag opnieuw is het in Café de Kromme Toeter een gezellige drukte.

Update CORONA Virus:
In verband met de landelijke maatregelingen om het Corona virus te bestrijden hebben een aantal ondernemers mogelijk aangepaste openingstijden/dagen. Kijk voor de specifieke openingstijden op de website van de ondernemer.

Bezorgen:
Vanaf dit weekend beginnen we met een cocktaildelivery op vrijdag- en zaterdagavond! De cocktails zijn te bestellen via onze website www.krommetoeter.nl en kosten 6 euro per stuk. De cocktails worden tussen 18.00 en 23.00 bij jou aan de deur geserveerd. Gratis bezorging vanaf 4 cocktails.

Bezoek onze website

LABELS

Bezorgen Open