Grand Turquoise

Mijn wereldse horeca ervaring, vriendelijkheid en gastvrijheid heeft mij voldoende energie gegeven om in hartje Heerlen iets neer te zetten waar gasten dagelijks verwend kunnen worden. Bij ‘Grand Turquoise’ staat een goede kwaliteit en een redelijke prijs hoog in het vaandel.

Mijn echtgenote is de drijvende kracht achter de schermen. Zij heeft de verantwoordelijkheid in de keuken en zorgt er dagelijks voor dat onze gasten een heerlijke maaltijd kunnen benutten.

Samen met het personeel proberen we al onze gasten op hun gemak te laten voelen en een prettig verblijf te laten ervaren. Bij ‘Grand Turquoise’ kunt u terecht voor een culinaire verwenning, van iets kleins tot een sterren niveau.

U bent van harte welkom voor een lunch, diner of drankje. Wij kunnen ook grote gezelschappen ontvangen. Indien u iets te vieren heeft kunnen wij uw feest volledig verzorgen. Als u nog verdere vragen heeft of meer informatie wilt kunt u gerust binnen komen of een mailtje sturen.

Graag tot snel,

B. Karabacak

Update CORONA Virus:
In verband met de landelijke maatregelingen om het Corona virus te bestrijden hebben een aantal ondernemers mogelijk aangepaste openingstijden/dagen. Kijk voor de specifieke openingstijden op de website van de ondernemer.

Bezorgen en afhalen:
U mag vanaf 13:00 telefonisch bestellen. Tussen 16:00 en 22:00 kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen.
U kunt bellen naar 045-5285040 of 06-51853004 om een bestelling te plaatsen.

Bezoek onze website

LABELS

Afhalen Bezorgen Open