DEEMS

De Dautzenbergstraat in Heerlen-Centrum krijgt echt naam als dé modestraat van Heerlen-Centrum. Zeker met de ondernemingen die zich hier in de afgelopen tijd hebben gevestigd. Eén hiervan is de damesboetiek DEEMS.

Eigenaresse Doris beschrijft haar modern-minimalistisch ingerichte modepaleis als een plek waar je rustig op zoek kunt gaan naar een nieuwe outfit. Voor de meesloffende partner staat er een grote, comfortabele bank waar hij/zij - onder het genot van een SPA-tje Blauw - even kan bijkomen van het shopavontuur. En om de kids geëntertaind te houden terwijl je aan het passen bent, is er een speelhoekje ingericht.

Om te concurrentie aan te gaan met het internet zet Doris in op een snel wisselende collectie. "Ik kijk echt naar de wensen van de klanten. Mensen zijn visueel ingesteld en zijn continu op zoek naar iets nieuws. Daarom stap ik af van de seizoenen en zorg ik dat er wekelijks nieuwe kledingstukken in de winkel hangen." Daarnaast is DEEMS maar liefst 7 dagen per week open.

Update CORONA Virus:
In verband met de landelijke maatregelingen om het Corona virus te bestrijden hebben een aantal ondernemers mogelijk aangepaste openingstijden/dagen. Kijk voor de specifieke openingstijden op de website van de ondernemer.

Bezoek onze website

LABELS

Webwinkel Open