Restaurant Graffiti

Restaurant Graffiti is gevestigd in het hart van het Limburgse Heerlen; de stad die bekend staat om zijn murals. Culinaire en artistiek gaan hand in hand bij Graffiti. Dat zie je niet alleen terug aan de kunstwerken op het bord, maar ook aan de kunstwerken aangebracht in en rondom het restaurant. De kunstwerken in ons restaurant zijn door 7 artiesten werkzaam in verschillende landen aangebracht.

Update CORONA Virus:
In verband met de landelijke maatregelingen om het Corona virus te bestrijden hebben een aantal ondernemers mogelijk aangepaste openingstijden/dagen. Kijk voor de specifieke openingstijden op de website van de ondernemer.

Bezorgen en afhalen:
Wij hebben de handen ineengeslagen met de ‘founder’ van Restaurant Graffiti: samen met het team van Servais Tielman en Beluga Loves You (*) bereiden wij vijf dagen per week een wisselend drie gangen menu én de welbekende ‘sticky Iberico ribs by Servais’.
Deze kun je bij ons komen ophalen of bezorgen we thuis.

Bestel je Beluga Loves Graffiti experience via https://www.graffitirestaurant.nl/ of +31683051467. Bestellingen via de website kunnen (voorlopig nog) alleen maar voor dezelfde dag.

Bezoek onze website

LABELS

Afhalen Bezorgen Open