A Slice of Heaven

Een nieuw restaurant met een bijzonder concept is geopend in Heerlen. Bij A Slice of Heaven kun je een stukje van de hemel komen proeven. Voor één vaste prijs kies je uit zeer veel verschillende toppings en creëer je zo je eigen pizza, hamburger, salade of broodje. Rustig aan tafel genieten, of snel to-go? Het is bij A Slice of Heaven allemaal mogelijk omdat alle gerechten zeer snel worden bereid. Ook hebben wij in ons assortiment heerlijke bubble tea, ice tea, koffie, luxe koffie en ijskoffie.

Authentiek & Smaakvol

Wij gebruiken alleen verse ingrediënten van een hoge kwaliteit voor de perfecte smaakbeleving. Zo is onze hamburger van echt rundvlees en maken wij ons pizza deeg en de marinara saus volgens een authentiek Italiaans familierecept. Voor de Bubble Tea gebruiken wij versgeperste fruitsap en pure ijsthee. Onze koffies worden gezet met onze favoriete Italiaanse versgemalen koffiebonen.

Gastvrijheid

Bij A Slice of Heaven geloven wij dat het genieten van heerlijk eten altijd een sociale aangelegenheid zal blijven. De gast krijgt van ons de vrijheid om de gerechten naar eigen voorkeur te laten samenstellen. Onze passie voor goed en oprecht eten willen wij graag delen met de regio Heerlen omdat wij hier zijn geboren en getogen. Wij zijn gelegen in het hartje van Heerlen tegenover het Glaspaleis. Proef de sfeer van Heerlen bij ons voor de deur met de markt en de vele evenementen op het Bongerdplein.

Bezoek onze website