Tax & Balances

Tax & Balances

Maanplein 87

Terug naar Horeca & Winkelen

Tax & Balances levert kwalitatief hoogwaardige diensten op fiscaal en juridisch terrein, alsmede met betrekking tot administratieve dienstverlening.
De eigenaar, mr. Jos Amkreutz, is sinds 1994 als zelfstandig gevestigd fiscalist werkzaam. Eerst in samenwerking met een andere fiscalist onder de kantoornaam “Amkreutz & Donners Belastingadviseurs”.

In 2012 heeft Jos Amkreutz die samenwerking beëindigd en heeft hij Tax & Balances opgericht. Door jarenlange ervaring is zijn kantoor in staat om in iedere situatie een oplossing op maat te bieden. Jos Amkreutz is generalist in met name midden- en kleinbedrijf (veelal familiebedrijven) en particulieren.

De werkzaamheden van kantoor liggen o.a. op het terrein van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, belastingprocedures, emigratie / immigratie, fusies en acquisities, herstructureringen en (her)financieringen. Bijzondere aandachtsgebied is de zelfstandig beroepsbeoefenaar, met name artsen, huisartsen, tandartsen, medisch specialisten, orthodontisten, fysiotherapeuten en andere zorgverleners.

Loading map...