Remcom

Remcom

Akerstraat 24

Terug naar Horeca & Winkelen

Vanaf 2011 is Remcom actief in de evenementenbranche, echter is in de afgelopen 11 jaar alle expertise opgebouwd. Met een professioneel team gemixt van jonge talenten en ervaren specialisten gaan wij elke uitdaging aan. Bij ons is alleen het beste genoeg.

De combinatie van onze knowhow, een breed en sterk relatiewerk in de regio, onze marketingstrategieën, referenties en het ‘out of the box’ denken, zorgt voor positieve mond-tot-mond reclame en is voor (potentiële) opdrachtgevers vaak doorslaggevend. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de uitstraling van een evenement. Bij de organisatie van een evenement is er namelijk maar één kans om een onvergetelijke indruk achter te laten. Dit geldt voor onze opdrachtgever, maar zeker ook voor ons als organisatiebureau.
De organisatie van een evenement brengt altijd een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Van de eerste ideeën tot de uiteindelijke afronding, van briefing tot de evaluatie. Wij zorgen voor de juiste begeleiding bij het organiseren van een evenement of de ontwikkeling van een concept.

In de afgelopen jaren hebben wij grote projecten mogen begeleiden. Remcom is ook specialist op het gebied van conceptontwikkeling. Zo creëerden wij onder meer de evenementen Gezondheidsbeurs Limburg, Aod-Óp-Nuj, 90 ’s Forever, ParkCity Live, Flavours, Thirty-Up! en Friday Afternoon.

Voor gemeente Heerlen haalden wij het Glazen Huis van 3FM Serious Request naar de stad. Tijdens Serious Request 2015 waren wij verantwoordelijk voor alle activiteiten namens Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen. Dit omvatte onder andere de gehele regionale marketingcampagne en de organisatie van alle side events in de binnenstad van Heerlen.
Organiseren is plannen.

Organiseren is je doelgroep kennen, borrelen van de ideeën en oog hebben voor detail. Organiseren vraagt om kwaliteit!

Remcom is specialist in:
Advies
Conceptontwikkeling
Projectleiding
Vergunningentraject; toetsen evenement aan wet- en regelgeving
Het samenbrengen van de juiste partijen
Begroting, inkoop en budgetbewaking
Marketing, huisstijlontwikkeling en communicatie
Programmering
Draaiboek organisatie en coördinatie
Uitvoering
Relatiemanagement

Loading map...