Live Piano's

Live Piano's

Pancratiusstraat 4

Terug naar Horeca & Winkelen

Wij zijn Live Piano's, een nieuwe setting in hartje Heerlen. Zeven dagen per week uw nieuwe lievelingsrestaurant. Onze menukaart is met zorg bereid door onze koks. Een perfect samenspel van smaken op uw bord. Of u nu van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt, bij ons komen uw wensen uit.
Wijnen uit diverse streken rood, wit, rosé, mousserend. Wat u wenst, de keuze is reuze!

Op vrijdag en zaterdag een andere wijze op stap dan u normaliter gewend bent. Een avond uit begint met uitgebreid dineren en eindigt in de late uurtjes met de mooie ritmische geluiden die het leven te bieden heeft. Dit alles ook nog eens live door onze pianisten, drummers en saxofonisten. U komt zintuigen tekort...U zou willen dat u er 6 had!

Op de latere avond een cocktailtje, of voor de heren de King of Beers...een Budweiser van de tap. Ook hierin zijn wij als eerste in Zuid-Limburg uniek.

De muziek die u van ons kunt verwachten: Van toppers uit de jaren zeventig en tachtig tot de hits van het moment, van lekkere meezingers tot rock-‘n-roll. De meest verschillende genres komen voorbij tijdens dit swingende, uitdagende en humoristische muzikale spektakel voor jong en oud.
Dien een verzoekje in en niet veel later wordt uw nummer live gespeeld. Beleef samen met uw vrienden, vriendinnen, collega's of familie spetterende avonden en geniet van deze geweldige show.

Hopelijk tot snel! Let's Play!

Loading map...