Indiaas Restaurant Zafran

Indiaas Restaurant Zafran

Wilhelminaplein 20-22

Terug naar Horeca & Winkelen

Indiaas Tandoori restaurant Zafran biedt een authentieke Indiase keuken die heel specifiek is, met Indiase verfijnde gerechten die opgediend worden in een prettige, ontspannen en gastvrije sfeer.

Onze gerechten zijn afgeleid van de traditionele Moghul keuken waar brood, vis, vlees en wild worden gekookt in de authentieke Tandoori oven uit Noord-West India. Naast de klassieke en bekende gerechten zal onze chef-kok regelmatig nieuwe en seizoensgebonden gerechten creëren en zo de menukaart gevarieerd en innovatief houden, zie ook onze specials.

De Indiase keuken kent veel vegetarische gerechten, zodat ook de vegetariërs prima bij ons terecht kunnen.

Het interieur van ons restaurant is ingericht met een klassiek Indiaas tintje, een perfecte combinatie van klassieke Indiase decors en modern comfortabel meubilair, met linnen gedekte tafels en op de achtergrond gedempte Indiase muziek.

Indiaas Tandoori restaurant Zafran is gelegen aan het gezellige Wilhelminaplein in Heerlen, hartje centrum. Het bevindt zich aan de achterzijde van de bekende Pancratiuskerk, op een steenworp afstand van het altijd gezellige Pancratiusplein en op twee minuten lopen van het overdekte winkelparadijs Corio Center.

Loading map...