By Zindzi

By Zindzi

Bongerd 9

Terug naar Horeca & Winkelen

Bij By Zindzi winkel je de leukste spulletjes voor in huis, maar ook voor in je haar en je oor… De hoofdmoot is woondecoratie maar als Zindzi iets ziet wat helemaal in haar straatje is, neemt ze dat ook mee voor haar winkel. Dat straatje is ontzettend kleurrijk met paars, roze, diepblauw en parelmoer als sfeermakers. Hou je van spullen die perfect matchen, dan is neuzen door de winkel van Zindzi puur genot. Hier is duidelijk een professional aan het werk en dat beperkt zich niet alleen tot de winkel.

Atelier
Dat gevoel voor kleur en vorm komt niet uit de lucht vallen. Zindzi is grafisch ontwerper en dat combineert ze met de winkel in haar atelier. Als ze niet in de winkel bezig is, werkt ze achterin de zaak aan haar grafische opdrachten. Een belangrijk ‘kindje’ van Zindzi is (B)RUIS magazine, een tijdschrift over bruisend Heerlen en inspiratie over het levendiger maken van de binnenstad. Met deze nieuwe plek geeft Zindzi in ieder geval al een goed praktijkvoorbeeld.

Zindzi: “Shop & atelier By Zindzi is mijn eigen creatieve werkplek. Ik heb vroeger altijd in de horeca gewerkt, maar door Tableau (vorige winkel) ontdekte ik hoe leuk het is om een eigen winkel te hebben. Mijn grote liefde is grafisch ontwerp en dat kan ik hier helemaal in kwijt. In de winkel vind je alleen maar spullen die ik zelf ook zou kopen. Ik let bij de inkoop op design, trends, stijl en kwaliteit. Zelf ontwerp ik posters en kaarten die ook te koop zijn in de shop. Mocht je me even niet zien, dan ben ik achter in de winkel aan het ontwerpen. Kom gerust binnen!”

Loading map...