Amos Ben-Tal / OFFprojects

Amos Ben-Tal / OFFprojects

Songs and Silences

Terug naar UITagenda

​​​Beleef je eigen unieke versie van dit hypnotisch mozaïek van gedichten, dans en live muziek.

Songs And Silences is een nieuw, interdisciplinair werk van OFFprojects, het collectief rond artistiek leider Amos Ben-Tal. Songs and Silences neemt je via dans, muziek en tekst mee in een unieke beleving die verschillende zintuigen aanspreekt en prikkelt.

Amos Ben-Tal ontwikkelde voor de opvolger van Interval (genomineerd voor de Zwaan voor beste dansproductie) en PART (volgens Parool één van de vijf beste voorstellingen van 2022) geen gebruikelijke avondvullende dansvoorstelling; de acht performers herhalen gedurende drie uur een serie danssolo’s, gedichten en gitaarwerken (door Amos live uitgevoerd), waardoor een hypnotiserend mozaïek ontstaat. Wanneer je een ticket koopt, kies je je starttijd. Hoelang je blijft, bepaal je zelf. Op deze manier creëert iedere bezoeker zijn eigen, unieke ervaring. Zowel persoonlijk, als samen met elkaar. Songs and Silences nodigt je zo uit om alleen, met ander publiek en de artiesten een reis aan te gaan op zoek naar nieuwe perspectieven.

Over Amos Ben-Tal en ​​​​OFFprojects
OFFprojects is een collectief van voormalige NDT- en Batsheva-dansers dat zich concentreert rond het werk van choreograaf, musicus en schrijver Amos Ben-Tal. Deze veelzijdige makers creëren op een out-of-the-box manier multidisciplinaire performances en installaties met gebruik van dans, muziek, woord en beeld. Meer over Amos Ben-Tal en zijn nieuwe werk lees je in het interview dat wij hadden met deze bijzondere maker, die in Songs And Silences zelf als gitarist op het podium staat.

Credits
Choreografie, muziek, tekst: Amos Ben-Tal
Artistiek advies: Yvan Dubreuil
Dans: Alex Blondeau, Luca Cacitti, Wolf Govaerts, Xanthe van Opstal, Adam Khazhmuradov, Aurélie Cayla en Milena Twiehaus
Actrice: Annabelle Hinam