Lucky Luuk

Lucky Luuk

Meneer Monster (vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

“Stuntelende cowboys in hilarische polderwestern” - Theaterkrant

LUCKY LUUK is een fysieke en visuele voorstelling met westernmuziek. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen – losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding als drie stoere 'polder cowboys'. Zij willen zich groot en stoer voelen maar lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los. 

Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Ook kennen we hen van Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, Fantastische Meneer Vos en Rovers.