Dansconcert #1 - Tornado

Dansconcert #1 - Tornado

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Een opzwepende dansvoorstelling voor de hele familie.

Over het podium waait een wervelende wind. Vier muzikanten en enkele dansers laten een kleine tornado ontstaan. Een intiem en mysterieus muzikaal pad voert ons naar een vrolijke baslijn. Die blaast de dansers naar alle richtingen van het podium. Ook de kinderen mogen mee zweven.

Op de schrit_tmacher jeuddag draait het in Theater Heerlen om de (be)leefwereld van iedereen van 0 tot pakweg 21. Die dag is dans voor het hele gezin te zien, kun je meedoen met workshops en is ook in de foyer van alles te beleven. Dansconcert #1 is een dansvoorstelling en concert in één. De muziek en de dans zijn zo aanstekelijk dat je onmogelijk stil kan blijven zitten. Wie wil, kan mee dansen op het podium. Van traag naar snel, van hoog naar laag. De muzikanten en de dansers nemen je zo mee naar een super feestelijke funky finale. Let the party begin!

Over tout petit
tout petit is een Vlaams productiehuis dat sinds 2012 dansproducties creëert voor een jong publiek. tout petit is uniek in Vlaanderen en heeft een bijzondere rol in Europa. Het gezelschap maakt de fundamentele keuze om dans te creëren voor jonge kinderen waarbij artistieke grenzen verlegd worden.

schrit_tmacher Festival
Deze voorstelling maakt deel uit van schrit_tmacher Festival. Kijk voor meer informatie over dit Euregionale hedendaagse dansfestival op schrittmacherfestival.nl