HEBBES

HEBBES

(van 4 tot 104 jaar)

Terug naar UITagenda

Spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

Ken je dat gevoel? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? Of dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

HEBBES  is woordeloos en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR Theaterproducties en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

Tip: Creatieve workshop voor kinderen - Vrije Akademie Parkstad
Maak het theaterbezoek van uw kind compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan een creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. In deze workshop gaan de kinderen acrobaten kleuren en uitknippen om dan aan trapezes van rietjes te hangen. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Credits
Concept, regie: Laura van Hal & Anneke Wensink
Spel: Marieke Franssen (dwarsfuit en piccolo), Joost van Genugten (tuba), Ivar van Woenzel (acrodance) en Sanne Hamstra (hand-to-hand)
Muziek: Arthur Wagenaar
Coaching: MAPA (Moving Academy for Performing Arts, Haarlem)
Scenografie Jolanda Lanslots
Lichtontwerp, techniek Maarten Verheggen