philharmonie zuidnederland

philharmonie zuidnederland

Vasteloavendconcert

Terug naar UITagenda

Daar is mijn vaderland… Limburgs grootste volksfeest, het feest van verbroedering vol sjpas en plezeer roept!

Eén keer per jaar slaat de hartslag van alle Limburgers binnen én buiten de provincie een slagje over. De bloeddruk gaat omhoog en ut vastelaovendpekske wordt uit de kast gehaald. We maken ons klaar om samen nao ut Zuuje te gaon om de Drei dol Daag te vieren. Want Limburgs grootste volksfeest, het feest van verbroedering vol sjpas en plezeer roept!

Trots, heimwee, nostalgie en vaderlandsliefde is een grote inspiratie voor componisten en liedjesschrijvers uit alle windstreken. En dat ga je beleven in dit Vastelaovendconcert dat heel Limburg tot in zijn vezels voelt en beleeft. Lach, sjoenkel, zing en ben vooral Gruuts op Ons Vaderland tijdens deze 6 x 11 + 5e editie van de Vastelaovendklassieker.

Dirigent: Enrico Delamboye
Met: o.a. Bart Storcken, Kim Savelsbergh en Remy Evers
Regie: Servé Hermans