AMeeZing SCHUNCK

AMeeZing SCHUNCK

Terug naar UITagenda

Word koorzanger voor één dag! Een middag gevuld met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en zangeressen. AMeeZing SCHUNCK vindt plaats op zondag 28 januari. Een leuke middag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers.

Hou jij van zingen? Wij ook! Vooral als we samen met anderen kunnen zingen. Kom dus naar AMeeZing SCHUNCK, een middag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en zangeressen. Drie professionele en enthousiaste workshopleiders staan garant voor een muzikale zondag.

Hoe ziet de workshop dag eruit?
We starten de dag om 12:30 uur 's middags met de eerste workshopronde. Na een korte pauze – met koffie/thee en een broodje – start de tweede workshopronde. Om 16:30 zullen alle cursisten samen een presentatie geven in de centrale hal van het Glaspaleis.

Drie muzikale workshops
Je maakt vooraf een keuze voor twee van de drie workshops:

  • Zeuren en kreunen/ Youngky Eurlings
  • Boybands/ Jo Annemans
  • Op volle toeren, het levenslied/ Ghislaine Mommer

Een aantal weken voor de workshop krijg je van ons een digitaal formulier om jouw voorkeuren door te geven. Afhankelijk van ervaring en toonsoort wordt de indeling gemaakt door de workshopleiders. Op de dag zelf krijg je te horen welke workshop je daadwerkelijk volgt en ontvang je hiervoor de bladmuziek.

Zeuren en kreunen: door Youngky Eurlings
Liedjes en aria's zijn gemaakt met een bepaald idee of emotie. Die emoties komen diep van binnen en vinden het soms moeilijk om naar buiten te komen. Tijdens deze workshop ga je leren hoe je contact maakt met jezelf en hoe je die vrijheid kunt ervaren door middel van zangtechnieken.

Gewoon even lekker van je af zeuren en kreunen, dat is wat we samen gaan doen door een meerstemmige ballad te zingen.

Boybands: door Jo Annemans
Take That, Westlife, Backstreet Boys, *NSYNC of Boyzone, wie kent ze niet? Deze ‘beloftevolle’ zangers verworven veel aandacht met hun danstalent of sexy uitstraling. Maar tijdens deze workshop richten wij ons op hun ‘catchy tunes’ en mierzoete backing vocals.

Smeer je stembanden en kom samen jouw boyband droom tot leven brengen!

Op volle toeren, het levenslied: door Ghislaine Mommer
In dit genre wordt het échte leven bezongen met een lach en een traan. Denk bijvoorbeeld aan nummers van André Hazes, Willeke Alberti, Jan Smit of Mart Hoogkamer. In deze workshop spoelen we het bier en de polonaise even van deze bekende nummers af en je zult versteld staan welke pareltjes de eerlijke teksten en melodielijnen te bieden hebben.

Je voelt je nooit ‘verdomd alleen’ als je dit samen kunt zingen. Dus ‘leef nu het kan’, schrijf je in voor de workshop en zing mee uit volle borst!

AMeeZing Projects
Kom samen een middag heerlijk zingen, swingen en genieten! Voor deze dag werkt SCHUNCK samen met AMeeZing Projects: een laagdrempelig internationaal initiatief voor zangers om te leren zingen in groepsverband.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via [email protected].

In samenwerking met: AMeeZing Projects