Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen

Terug naar UITagenda

Benieuwd wat SCHUNCK Bibliotheek je dit jaar te bieden heeft tijdens De Nationale Voorleesdagen? Kijk dan onderaan deze pagina voor onze activiteiten.

Hoe eerder je begint met voorlezen aan je kindje, hoe beter het is voor de ontwikkeling. En als je er dan een fijn voorleesritueel van maakt, versterkt dit jullie band en maak je samen mooie herinneringen.

Voorleespopje
Wist jij dat alle kinderen onder de 18 jaar gratis een bibliotheekabonnement kunnen aanvragen? Kom samen met jouw kind naar de bieb en vraag een nieuw lidmaatschap aan. Ontvang tijdens de Nationale Voorleesdagen een voorleespopje (voor kinderen tot en met 6 jaar) cadeau.
* zolang de voorraad strekt

De Nationale Voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het (voor)lezen van boeken en om aandacht te vragen voor het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van een kind. In het hele land worden er activiteiten georganiseerd om ook het plezier van voorlezen te laten ervaren. Zien we jou ook in SCHUNCK Bibliotheek tijdens de Nationale Voorleesdagen?