Grand Gala Du Buut 2024

Grand Gala Du Buut 2024

12de editie

Terug naar UITagenda

Beste fijnproevers van de Limburgse Lach , beter nog kenners van een stukje onvervalste Limburgse vastelaovescultuur DE BUUT, we nodigen jullie van harte uit om te komen genieten van de 12e editie van het Grand Gala du Buut .

De beste humor en ‘’ sjtomme kal '' zal 3 avonden de boventoon voeren in het Cultuurhuis Heerlen!

U zult op het puntje van de rode pluche zitten om in onze theaterzaal te gaan genieten van originele teksten , prachtige types, doordachte humor of recht toe rechtaan …gewoon bulderen van het lachen, de mimiek van de Buuttereedner kunt u opsnuiven…kom en geniet (noee al)

Er zijn optredens van : Hans Keeris uit Knegsel [ Brabantskampioen Tonpraten 2023 ],Jan Gereaedts ,Jack Vinders ,de Limburgste Buuttekampioen 2024 , Maurice Timmermans en Joep de Wildt uit Oud Den Bosch.

Muzikale omlijsting Rinus Hermsen, samenstelling programma en presentatie zijn in handen van Hub Stassen.

LET OP: Indien kaarten telefonisch of via mail zijn gereserveerd, dienen deze vooraf opgehaald te worden. Belangrijk om te weten is dat deze kaarten alleen met contant geld betaald kunnen worden aan onze kassa op kantoor. Houd hier dus rekening mee.