Erik van Looy

Erik van Looy

Verslaafd!

Terug naar UITagenda

Nederlands bekendste Vlaming, Erik van Looy is verslaafd... ...aan filmsterren!

Er zijn op dit moment weinig Vlamingen populairder in Nederland dan Erik van Looy. De presentator van De Slimste Mens ter Wereld in België was ook te zien in De Slimste Mens in Nederland en dat bleef niet onopgemerkt. Bijna alle media maakten al melding van zijn optreden met een ooglapje.

In Vlaanderen, en nu ook in Heerlen, staat Erik met zijn voorstelling Verslaafd! op het podia. Een voorstelling over zijn leven als filmmaker en de weg die hij bewandelde om te slagen in Hollywood. Verslaafd! is de eerste theatershow van Erik van Looy waarin hij openhartig vertelt over de verslaving waar hij al heel zijn leven mee worstelt; zijn verslaving aan filmsterren. Sappige verhalen, mooie anekdotes en geweldige fragmenten: we komen echt álles te weten over Erik, zijn films, zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren en... ...de smaak van haarlak.