Van der Laan en Woe

Van der Laan en Woe

NG

Terug naar UITagenda

“Televizier-Ring-winnaars Van der Laan en Woe ook in theatervoorstelling heerlijk verwarrend en vilein.” - AD ★★★★

Van der Laan en Woe maken furore op tv met Even Tot Hier, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. NG is hun zevende én meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

Wat is Jeroen voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Zoals in elke show van Van der Laan en Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts. “Heerlijk, zo’n voorstelling waar je helemaal in mee gaat, maar na afloop alsnog aan van alles begint te twijfelen”, schrijft De Telegraaf ★★★★ over NG. Jacques d’Ancona geeft de voorstelling ★★★★★ voor “vindingrijk, effectief, geraffineerd, hard, onstuitbaar geestig en fabelachtig mooi theater.”

?rel=0&autoplay=1