Christian van Eijkelenburg

Christian van Eijkelenburg

Drift

Terug naar UITagenda

Drift is de theatertrip die je móét beleven!

Christian van Eijkelenburg maakte ruim zes jaar deel uit van cabaretduo De Fransse Eijkel. Na mooie successen en de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd het in 2022 tijd om toe te geven aan zijn eigen innerlijke driften. En meteen won hij voor zijn solodebuut Drift, waarmee hij te zien is tijdens onze Donderdag Cabaretdag, het Stijgend Applaus Stipendium van VSCD-Cabaretjury.

Verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel
Drift is een verfrissend, absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan je eigen menselijke driften. Welke emoties, gedragingen en verlangens hebben we geaccepteerd en welke worden we geacht te onderdrukken? Aan de hand van eigenzinnige verhalen, gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen, absurde lipsync-acts en theatrale driftbuien, zoekt Christian naar antwoorden en toont hij ons (on)vermogen onszelf te zijn te midden van de ander.