Bossen

Bossen

Van de makers van Stefano Keizers

Terug naar UITagenda

Stefano, Gover, nee Donny Ronny belooft je de leukste voorstelling van Nederland! Kusjes overal <3

Stefano Keizers, de vorige artiestennaam van Gover Meit, die inmiddels Donny Ronny heet, is dood. Wat gaat hij doen, nu het publiek hem definitief omarmd heeft? Het antwoord is: BOSSEN! Eindelijk is het zover en krijgt ook het publiek in Heerlen te zien wat er al zo lang bruist in het hoofd van de kunstenaar. Een theaterervaring om nooit meer te vergeten.

Bossen is een ensemblevoorstelling die de laatste paar theaterwetten die er nog over zijn zal vernietigen. Er is geen script. Er wordt niet gerepeteerd. Elke avond is anders. Iedereen heeft geheimen voor elkaar. De acteurs (in totaal 6 per avond) bestaan uit een combinatie van zeer gevestigde namen en onontdekte talenten uit alle windstreken. Van Claudia de Breij tot Jennifer Hoffman en van Soy Kroon tot aan Kjeld Nuis. Wat zij doen? We gaan het meemaken!