Titus & Fien Winterrevue: De Finale

Titus & Fien Winterrevue: De Finale

(vanaf 4 jaar)

Terug naar UITagenda

Deze aller aller allerlaatste show van Titus en Fien wil je niet missen!

Na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én (groot)ouders, miljoenen views op YouTube en een mega hit te zijn geworden op TikTok, nemen Titus en Fien afscheid van het toneel. In De Titus & Fien Winterrevue - De Finale trekt het populaire duo nog één keer alles uit de kast om de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten. Dus oliebol! Zet je schrap… Zwaai jij voor de laatste keer naar je groene helden. En ga jij nog een keer met ze op de foto.

De Titus en Fien Winterrevue staat garant voor, hilarische sketches en grappen en grollen voor de hele familie en dat alles in een prachtig decor. En zoals altijd worden Titus en Fien ook bij deze finale muzikaal ondersteund door de live Oliebollenband.

Kom nog één keertje in het groen!
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om groen en gek verkleed te komen naar de voorstelling. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus en Fien verrassingspakket.