Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand

Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand

(vanaf 6 jaar)

Terug naar UITagenda

Een hartverwarmende en eigentijdse familiemusical over het volgen van je hart.

Pietje Bell zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Maar Pietje heeft een hart van goud. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt zij in opstand. Want, waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen?

Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt Pietje de Bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Alleen laat de Bende van de Zwarte Hand zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Eigentijds
Deze Pietje Bell is een hartverwarmende, eigentijdse feel-good familiemusical gebaseerd op de klassieker van Chris van Abcoude. Na de voorstelling komen Pietje en de Bende van de Zwarte Hand naar de foyer om de boel op stelten te zetten tijdens een meet & greet.

Credits
Producent: Rick Engelkes
Cast: Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a. + een wervelende kindercast!
Regie: Bruun Kuijt
Muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart
Decor en kostuums: Joris van Veldhoven
Titel: Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand