Rhythm of the Dance

Rhythm of the Dance

The Christmas Show

Terug naar UITagenda

Sfeervolle Ierse dans tijdens de donkerste dagen van het jaar!

Rhythm of the Dance was al eerder in PLT te zien. De show trok de afgelopen 20 jaar meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. Dit jaar kunnen ook wij weer genieten van dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer.

Een opzwepend ritme, energieke voetstappen van jonge, getalenteerde Ierse dansers en live muzikanten die een traditionele Ierse sfeer creëren. In Rhythm of the Dance brengen jonge Ierse topartiesten, die voor een deel afkomstig zijn uit de befaamde Riverdance shows, op originele en spectaculaire wijze zowel moderne als traditionele Ierse dans voor het voetlicht. Een avond in het teken van de prachtige Ierse danscultuur, aangevuld met live musici en indrukwekkende vocalisten.