Holland Kids Festival

Holland Kids Festival

met Juf Roos en Gijs, Ernst, Bobbie en nog meer helden

Terug naar UITagenda

De vijf populairste kinder-acts van Nederland SAMEN in Theater Heerlen.

Altijd al alle helden van jouw kind(eren) bij elkaar op één toneel willen zien? Kom dan in de kerstvakantie genieten van deze show met Juf Roos en Gijs, Ernst, Bobbie en de rest, Bing en zijn vrienden, Pieter Konijn, XMIX én een mystery guest.

De vijf bekendste en populairste kinder-acts van Nederland komen samen naar Heerlen voor een doldwaas kerst-avontuur. Ernst en Bobbie komen op dit avontuur als eerste Juf Roos en Gijs tegen. Na een tijdje doen ook Bing met al zijn vrienden mee en zien zij ook Pieter Konijn en Benjamin.

Het dreigt allemaal even mis te gaan wanneer een schurk roet in het eten gooit. Maar met de hulp van de actiehelden XMIX komt alles toch weer tot een goed einde. En wat voor een einde: een grand kerst-finale waarbij alle kinderen samen met hun idolen het eindlied zingen dat ze tijdens de voorstelling hebben geleerd.

Natuurlijk zingt iedereen mee!