Jack Jarryd

Jack Jarryd

Terug naar UITagenda

Als een echte 'rising star' heeft Jack Jarryd al meerdere indrukwekkende live-optredens op zijn naam staan. Zijn dynamische muziek beweegt zich tussen frisse pop en levendige rock, waarbij oprechte kwetsbaarheid wordt gemixt met opzwepende rock 'n roll.

Recentelijk tekende Jack bij Cloud 9 Music en zijn nieuwe single 'Hot Stuff' behaalde de eerste plaats in de Verrukkelijke Top 15 van NPO Radio 2. Dit najaar brengt hij zijn EP uit en kondigt hij zijn eerste clubtour aan, die plaatsvindt van oktober t/m december 2023.

Jack stort zijn hart uit tijdens zijn reeks dynamische songs, ondersteund door zijn band. Zijn spectaculaire liveshow wordt gekenmerkt door strakke grooves, virtuoze solo's en pompende 80's synths, laverend tussen frisse pop en meeslepende rock. Zorg dat je er op 21 december in de Nieuwe Nor bij bent!