The Doors Alive

The Doors Alive

Terug naar UITagenda

Wereldwijd bekende tribute band The Doors Alive brengt binnenkort 'The Doors-ervaring' naar de Nieuwe Nor. De band uit Engeland wordt door vele critici gezien als dé nummer één tribute band van de legendarische band.

Met hun muzikale vakmanschap weten ze het publiek akelig dicht bij het origineel te brengen en met hun uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een optreden in de sixties. Tijdens de show worden alle grote hits van The Doors gespeeld, zoals 'Light My Fire', 'When The Music's Over', 'The End', 'Love Her Madly' en 'Riders On The Storm'.

Zanger Mike draagt gedichten voor van Jim Morrison en weet met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem het publiek mee te nemen naar jonge jaren van The Doors. Toetsenist Cristian verbluft het publiek met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die je de flower power laten voelen. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors.

Met uitverkochte zalen over de hele wereld, bewijst The Doors Alive dat ze de magie van The Doors levend weten te houden. Dit is dan ook een unieke ervaring die je niet wilt missen! De erfenis van Jim Morrison en zijn band is tijdloos en wordt door The Doors Alive op een indrukwekkende manier geëerd.