De Kleine IJsbeer

De Kleine IJsbeer

(vanaf 2 jaar)

Terug naar UITagenda

Een groots avontuur met de kleine ijsbeer.

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Op een avond staat er een scherpe wind en zijn de golven woest. Help! De ijsschots van Lars breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld.

Alles is opeens anders. Lars ziet vreemde groene planten. Hij ontmoet bijzondere dieren en hoort nieuwe geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En wat is thuis eigenlijk? In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op een spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

Met meet & greet
De kleine ijsbeer is een fantasierijke vertolking van het beroemde prentenboek Een ijsbeer in de tropen van Hans de Beer. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. Na het avontuur zijn de kinderen van harte welkom om Lars en zijn vrienden in het decor van de voorstelling te ontmoeten.`