Pyjamavoorstelling: De Magische Kast

Pyjamavoorstelling: De Magische Kast

Huub Cooijmans (4-12 jaar)

Terug naar UITagenda

Magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub om de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten? En wat doe je als hij ineens betoverd lijkt te zijn?

Jongleur en goochelaar in één
De voorstellingen van Huub zijn vrolijk, grappig, spectaculair, interactief en spontaan. Hij is voormalig Nederlands kampioen jongleren en hij mag de titel beste kindergoochelaar van Nederland dragen. Hij is dus jongleur en goochelaar in één. Beide disciplines komen met de nodige humor samen in een onvergetelijke show op zaterdagavond.