Beste Artiest van Heerlen 2023

Beste Artiest van Heerlen 2023

Terug naar UITagenda

De 'Beste Artiest van Heerlen 2023' zal zaterdag 16 december tijdens de SCHUNCK Winterconcerten worden uitgeroepen. Meld je nu aan!

Beste Artiest van Heerlen 2023
Kun jij dansen of zingen als de beste? Maakt jullie band muziek die iedereen zou moeten horen? Of je nu al jaren oefent of net begonnen bent. Jong of oud(er) bent. Alleen of met begeleiding, een groep of band wil komen.

Hoe gangbaar of bijzonder jouw talent ook is, wij zijn benieuwd! Heb je een eigen stijl of een eigen geluid? Deel het met ons en de jury en wie weet word jij de volgende Beste Artiest van Heerlen!

SCHUNCK Winterconcerten
Op zaterdag 16 december 2023 zal de vakjury om 14:30 uur de winnaar bekend maken tijdens de Winterconcerten van SCHUNCK. De titel ‘Beste Artiest van Heerlen 2023’ mag de winnaar een heel jaar dragen.

De voorselectie zal plaatsvinden tussen 12:00 en 14:00 uur. De vakjury zal letten op enthousiasme, talent, uitvoering en presentatie. Je krijgt als deelnemer altijd waardevolle feedback. De jury bestaat uit: Danee Klever (Coördinator Talentontwikkeling SCHUNCK Muziek en Dans).

Leuke prijzen te winnen
De winnaar wint een een 100 minutenkaart om lessen te volgen bij SCHUNCK Muziek en Dans. De tweede plaats ontvangt 2 losse lessen naar keuze en derde plaats ontvangt één losse les naar keuze.

Na de uitreiking mag de winnaar zijn of haar nummer ten gehore brengen, of indien sprake is van dans zijn of haar choreografie dansen op het hoofdpodium op het Pancratiusplein.

Wie ging jou voor?
Nora Rhodes won in 2022 de titel 'Beste Artiest van Heerlen 2022' en publiceerde sindsdien meerdere eigen nummers op Spotify.

Xamé was de ‘Beste Artiest van Heerlen 2020’ en heeft dankzij haar winst haar eigen nummer ‘Home with you’ opgenomen en uitgebracht. Beluister haar nummer via de Spotify.

Praktische informatie en aanmelden
Je bent beschikbaar op zaterdag 16 december tussen 12:00 en 15:00 uur beschikbaar voor de selectierondes en de prijsuitreiking. De winnaar mag een optreden geven op het hoofdpodium in de centrale hal in het Glaspaleis.

  • Er zijn speakers met een AUX-kabel aanwezig.
  • Elke artiest krijgt één keer de kans om zijn of haar nummer te spelen of choreografie te dansen.
  • Muziekinstrumenten en versterkers kunnen voorafgaand aan de voorselectie door SCHUNCK worden neergezet, geef bij je inschrijving aan wat je nodig hebt zodat dit klaargezet kan worden voor je optreden. Er is geen mogelijkheid om zelf een drumstel op te bouwen of eigen versterkers mee te nemen.
  • Muzikale begeleiding regel je in principe zelf. Lukt dat niet? Geef het dan aan bij je inschrijving, wellicht kan een SCHUNCK coach jou dan begeleiden.

Meld je aan vóór 1 december door een mail te sturen naar [email protected]