Kosso

Kosso

Live In Concert!

Terug naar UITagenda

De fitste rapper, vader, ondernemer maar vooral meer kast dan alles wat je in Ikea kunt vinden en voor de tweede keer naar poppodium Nieuwe Nor! Als een ware duizendpoot is er weinig wat Albert ‘Kosso’ Dervishaj niet kan. Rap, bodybuilding of ondernemen. En in elk vak blinkt hij uit. Vanaf 2013 konden we hem al zien bij 101Barz en in totaal hebben zijn sessies meer dan 14 miljoen views opgeleverd. Zijn eerste gouden plaat behaalde hij met zijn vrouw Dorentina. Kosso is het perfecte voorbeeld van uit je passie je imperium opbouwen.

2023 wordt het jaar waarin Kosso terugkeert naar de muziek. Er staat een nieuw album op de planning. Van een jonge, vastberaden straatjongen die droomde van succes in het leven, tot de volwassen man die hij nu is; Een toegewijde echtgenoot, trotse vader en succesvolle ondernemer die altijd paraat voor staat zijn dierbaren. Dit belooft een speciale avond te worden!

Deze avond is voor alle leeftijden - bezoekers onder de 14 jaar alleen met volwassen begeleiding