Housequake: 20 Years Tour

Housequake: 20 Years Tour

Nieuwe Nor Nacht

Terug naar UITagenda

Het einde van 2023 is in zicht, maar dat betekent niet dat we uitgevierd zijn! Op vrijdag 15 december strijkt de '20 years of HOUSEQUAKE' tour neer in Heerlen en daar moet jij bij zijn!

Voor de ontwetende: ROOG en Erick E (aka HOUSEQUAKE) zijn beide al sinds de jaren '90 actief en daarmee vaste waarden in de Nederlandse housescene. Erick E werd bekend als een van de residents van de legendarische RoXY in Amsterdam en ROOG maakte furore met zijn soulful house sounds, mede dankzij een hit die hij samen met zijn broer scoorde: Hardsoul - Back Together.

Twintig jaar geleden bundelden de DJ's hun krachten in het gelegenheidsduo HOUSEQUAKE. Met unieke dance floor weapons, mash-ups, eigen producties en live acapella's zetten ze een unieke act neer die ze in heel het land op alle grote podia bracht. Van Sensation White tot Solar Weekend en van Dance Valley tot aan een uitverkocht Kurhaus!