Wintertijd Heerlen

Wintertijd Heerlen

Terug naar UITagenda

Wintertijd Heerlen beslaat dit jaar weer het Pancratiusplein en de Bongerd in Heerlen-Centrum. De schaatsbaan van 600 vierkante meter is terug, de 30 meter lange ijsglijbaan is terug, het Wintercafé is terug, de curlingbaan is terug en Theater Lexor is terug! Wekenlang ijspret én -avontuur, knisperknasperende concerten, knus chocomel nippen en vele andere activiteiten die dat warme winterwonderlijke gevoel bij je oproepen.

De eerste goedgeslepen ijzers kunnen op donderdag 14 december in het ijs gezet worden. De schaatsbaan is elke dag van 10.00 tot 22.30 uur open, en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur. Durfallen kunnen elke dag tussen tien uur ’s morgens en tien uur ’s avonds van de ijsglijbaan afsnellen.

Op www.wintertijdheerlen.nl vind je meer informatie.