Derek Otte

Derek Otte

Tijd over

Terug naar UITagenda

Nét effe wat anders!

Na zijn succesvolle debuutvoorstelling De tijd is om heeft Derek Otte tijd over. Die tijd gebruikt de Rotterdamse dichter en spoken word-artiest maar al te graag voor een performance in Heerlen.

Derek Otte geeft rijm en ritme aan herkenbare levenslessen en de wereld om ons heen. Hij bespreekt thema’s van nu, op hoog tempo, in een fijngevoelig maar tóch recht-voor-z’n-raap-jasje. “Triomfantelijke metaforen en knap in elkaar geregen woordkunst”, zo beschrijft de Theaterkrant Ottes stijl. In Tijd over hoor je oud én nieuw werk van deze poëet in hart en nieren. Spoken word, versjes, verhalen, grappen, grollen, anekdotes en voordrachten uit eerder verschenen dichtbundels. Een dik uur vol taal, met minimale muzikale begeleiding en ruimte voor zowel een lach als een