High

High

Danstheater AYA (vanaf 12 jaar)

Terug naar UITagenda

Danstheater over extase, lust, verslaving en depressie.

In High, de nieuwste dansvoorstelling van Anne Suurendonk, nemen de dansers van AYA je mee in een verhaal over bewust leven en echt aanwezig zijn. High gaat over high on life! Extreme levenslust. De drive om alles te voelen en te ervaren. In extase te raken en in het hier en nu te zijn; daarvoor moet je grenzen verkennen en risico’s nemen. Laten we alles eruit halen wat erin zit en het leven vieren. Je weet nooit hoe lang het duurt. Pijn en verlies horen erbij, voor iedereen. Je kunt er bang voor zijn, maar zonder downs, zijn er ook geen ups.

Credits
Choreografie en regie: Anne Suurendonk
Muziek: Tom van Wee
Dans: Ali Zanad, Melisa Diktas, Evelien Jansen, Linde Wagemakers, Marko Šakić en Filippo Gualandris
Dramaturgie: Wies Bloemen
Decorontwerp: Erik van Raalte
Lichtontwerp: Maarten van Dorp