Streamline

Streamline

Muziekcafé op Dinsdag

Terug naar UITagenda

“STREAMLINE” The Band is een 6 koppige Classic Rock formatie, die met name “de live versies” ten gehore brengt van diverse nummers van wereld bands zoals: Supertramp, Toto, Alan Parsons Project, Steely Dan, Little River Band, Kansas, Focus, Paul Carrack, Allman Brothers Band, Gary Moore, The Doobie Brothers, Lynyrd Skynyrd, Eagles, etc.

De band bestaat sinds een aantal jaar uit ervaren muzikanten, waarvan sommige reeds 10 tallen jaren op diverse podia's in binnen en buitenland actief waren. De liefde voor de vele uitdagende nummers van bovengenoemde bands, wordt dan ook door hen vanuit het hart gespeeld en bij diverse nummers in 4 stemmig harmonie gezongen.

De bezetting bestaat uit:
Jan Lamers (Vocals, Gitaar, Keyboard), Hans Scheffers (Vocals, Gitaar), Christel Lamers (Vocals, Keyboard, Percussie), Ad Pinster (Vocals, Slagwerk), Stan Szreder (Keyboard, Piano), Roger Tummers (Basgitaar)

Het gevoel en de herinneringen van live Concerten uit vroegere jaren van diverse muzikale Wereld grootheden herleven met de muziek van “STREAMLINE” The Band.