Sawdust Symphony

Sawdust Symphony

Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck

Terug naar UITagenda

Een symfonie vol absurditeiten met drilboren, zaag- en schuurmachines.

In Sawdust Symphony combineren Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck hun passie voor vakmanschap, objectmanipulatie en de geur van vers gezaagd hout. NRC plaatste de voorstelling in de top 5 van beste voorstellingen van 2022 en gaf ★★★★★: “Sawdust Symphony is hét bewijs dat circus een prominente plaats in de theaters verdient.”

In een maatschappij waarin ouderwets vakmanschap steeds meer lijkt te verdwijnen, speelt Sawdust Symphony in op het menselijk verlangen om alsmaar te blijven creëren. Drie personages nemen je in eigentijds circus mee in een unieke ‘do it yourself’ ervaring waarin zij de eigen werkruimte én zichzelf ontdekken en transformeren. Elk op hun eigen manier maken ze van alles van hout. Al snel wordt het publiek meegezogen in hun absurde wereld en loopt het menselijk verlangen om maar te kunnen blijven produceren volledig uit de hand.

Credits
Auteurs, performers: David Eisele, Kolja Huneck, Michael Zandl
Artistiek advies: Lucho Smit, Darragh McLoughlin
Geluidsontwerp: Juliano Abramovay, Lasse Munk
Lichtontwerp: Sanne Rosbag
Decorontwerp, special effects: Philipp Dünnwald, Michael Zandl
Productie: Korzo in coproductie Provinciaal Domein Dommelhof - Theater op de Markt, Le Palc - Pôle national cirque - Châlons-en-Champagne