Write for rights

Write for rights

Terug naar UITagenda

Schrijf een brief of kaart aan mensen die onterecht door regimes gevangen worden gehouden en laat ze zo weten dat ze niet vergeten zijn.

Zondag 10 december is het de dag van de mensenrechten. We nodigen je namens Amnesty International uit om op deze dag brieven en kaarten te schrijven voor mensen die onterecht door regimes gevangen worden gehouden. We proberen deze mensen te laten weten dat ze niet vergeten zijn. Kom mee schrijven voor een betere wereld! dat kan in de hal van het SCHUNCK Glaspaleis

In SCHUNCK kun je al vanaf zaterdag 9 december (13:00 - 17:00) kaarten schrijven. Op die dag vind in de centrale hal van SCHUNCK ook een voorleesmarathon in samenwerking met Amnesty International plaats.

Praktische informatie:
Zowel op 9 als op 10 december kun je brieven schrijven voor de actie Write for rights van Amnesty International.

Locatie: SCHUNCK Glaspaleis, centrale hal
Entree: Gratis, loop binnen!