Niels Geusebroek

Niels Geusebroek

sings Coldplay

Terug naar UITagenda

Tijdloze muziek van een van de grootste bands van de wereld

Niels Geusebroek stond met Silkstone op festivals als Lowlands en Pinkpop. Bij het grote publiek brak hij door na zijn deelname aan The Voice. Snel daarna volgde zijn eerste hit Year of Summer en in 2013 zijn eerste solo-hit Take Your Time Girl, die met platina werd bekroond. In 2018 speelde Niels de grootste hits van Coldplay met zijn band in uitverkochte popzalen, nu kiest hij met dezelfde topnummers voor een intiemere setting.

Als een kind in een snoepwinkel!

Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis; zo ook voor Niels. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken van Coldplay voor de singer-songwriter een tijdloze band: “Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen.”