Orange Days

Orange Days

Terug naar UITagenda

Orange Days is een indie pop groep uit Zuid Limburg/Southampton bestaande uit Aga Bukowska, Jordan LeBon en Mitchell Giebels. De muziek is geïnspireerd door de diverse achtergronden van de bandleden, en het eindresultaat is verfrissend, energiek en memorabel. Orange Days presenteert een unieke mix van dream pop en indie, met diepgaande teksten en pakkende melodieën. Denk aan acts als Men I trust en Mac Demarco.

Ze leerden elkaar kennen bij een concert van de Maastrichtse band Solomon en er was meteen een muzikale klik. De Beekse gitarist Mitchell Giebels en zangeres-pianist Agnieszka ‘Aga’ Bukowska, studente aan het Conservatorium in Maastricht, startten een half jaar geleden muziekproject Orange Days. Mede door zijn werk als popfotograaf kwam Giebels in contact met de vooral in Engeland populaire indie-muzikant Alfie Templeman en met Jordan Le Bon, de neef van Duran-Duran-zanger Simon Le Bon. Ze doken samen de studio in in London en het resultaat van de samenwerking met de Britten is de eerste single en clip van het duo, getiteld My Enemy, die nu online te zien en te horen is. Met Jordan LeBon als vast nieuw bandlid komt Orange Days op 7 december a.s. naar de Nieuwe Nor.