Metropole Orkest & The Smartphone Orchestra

Metropole Orkest & The Smartphone Orchestra

Games in Concert: The Score

Terug naar UITagenda

Een game en concert in één; het publiek bepaalt!

Het Metropole Orkest en het innovatieve Smartphone Orchestra slaan de handen ineen en presenteren in Theater Heerlen de eerste concertgame: The Score. Een interactieve game dat het publiek speelt op zijn eigen smartphone en waarvan de scores bepalen welke muziek er klinkt én hoe deze muziek klinkt. Net zoals in een echte game.

Super interactief
Al gamend wordt het publiek als het ware onderdeel van het orkest en beïnvloedt de zaal wat er wordt gespeeld. Het resultaat is een nieuwe en soms hilarische concertervaring, waarin publiek en orkest steeds meer samenwerken. Naast het interactieve muziekstuk The Score speelt het orkest ook herkenbare gamemuziek van echte klassiekers en de nieuwste games.